Δημοσκόπηση της Interview για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Οριακά μπροστά ο Δούκας

Δημοσκόπηση της Interview για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Οριακά μπροστά ο Δούκας

Δημοσκόπηση της Interview για την politic δείχνει ένα έντονο ντέρμπι μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα, λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Στη γενική κοινή γνώμη, το 31% υποστηρίζει την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ το 64% επιθυμεί νέο πρόσωπο στην ηγεσία του κόμματος. Αντίστοιχα, στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, το 59% επιθυμεί αλλαγή στην ηγεσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, οι δύο υποψήφιοι, Ανδρουλάκης και Δούκας, ισοψηφούν στην εκτίμηση ψήφου με ποσοστά που κυμαίνονται μεταξύ 27,5% και 32,5%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος με ποσοστά από 19% έως 23%. Η Άννα Διαμαντοπούλου ακολουθεί με ποσοστά από 12% έως 14%, ενώ ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου συγκεντρώνουν 2% έως 4% και 2% έως 3% αντίστοιχα.

Μεταξύ των ψηφοφόρων που δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στις εκλογές, ο Χάρης Δούκας προηγείται ελαφρώς με ποσοστό 29,6%, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης ακολουθεί στενά με 29,4%. Ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 19,2%, ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου συγκεντρώνει 12,6%. Τέλος, ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου λαμβάνουν ποσοστά 3,7% και 2,7% αντίστοιχα, ενώ το 2,8% των ερωτηθέντων δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Exit mobile version