Καρπενήσι: Στο νοσοκομείο 30 φοιτητές με τροφική δηλητηρίαση

Καρπενήσι: Στο νοσοκομείο 30 φοιτητές με τροφική δηλητηρίαση

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου διακομίστηκαν 30 φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι φοιτητές είχαν μεταβεί στην περιοχή για να παρακολουθήσουν ένα συνέδριο.

Τα άτομα, ηλικίας 22 και 23 ετών, είχαν πάει σε μια ταβέρνα της περιοχής για να γευματίσουν όλοι μαζί. Καθημερινά έτρωγαν πρωινό στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης, 2 Σεπτεμβρίου, οι φοιτητές άρχισαν να εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα όπως εμετούς, διάρροιες και πυρετό.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές και τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου. Οι φοιτητές επικοινώνησαν με τους γονείς τους, με κάποιους να σπεύδουν στο νοσοκομείο. Μετά από τη χορήγηση αγωγής, οι περισσότεροι από τους φοιτητές έλαβαν εξιτήριο, ενώ πέντε παραμένουν υπό νοσηλεία.

Συνολικά, 50 φοιτητές συμμετείχαν στην εκδρομή, εκ των οποίων οι 30 παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Ήδη, έχει υποβληθεί καταγγελία από έναν από τους φοιτητές, ενώ οι αρχές ερευνούν την υπόθεση.

Exit mobile version