Θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία: Σκοτώθηκε οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία: Σκοτώθηκε οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, κοντά στην περιοχή Αγία Παρασκευή, όταν ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, το οποίο μετέφερε 15 επιβάτες.

Παρά τις προσπάθειες του οδηγού του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πελασγία – Λαμία, να σταματήσει εγκαίρως το όχημα, δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ παραμορφώθηκε, εγκλωβίζοντας τον οδηγό.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα, οι οποίοι χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ανάμεσα στους επιβάτες του λεωφορείου, μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Οι υπόλοιποι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου, παρά το σοκ από το περιστατικό, είναι καλά στην υγεία τους.

Exit mobile version