Αιτωλοακαρνανία: Ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας βρέθηκε νεκρός

Αιτωλοακαρνανία: Ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας βρέθηκε νεκρός

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 52χρονου φύλακα που είχε εξαφανιστεί μετά τις καταστροφικές βροχοπτώσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία «Κασσάνδρα». Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα σε απόσταση 6-7 χιλιομέτρων από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Τον εντόπισαν άνδρες της ειδικής ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι επιχειρούσαν στην περιοχή. Πιθανολογείται ότι ο φύλακας παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιό του από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, ο οποίος είχε «σπάσει».

Το φυλάκιο του 52χρονου, υπαλλήλου σε επιχείρηση παρασκευής πίσσας, βρισκόταν δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου, ο οποίος το παρέσυρε, ενώ δεν ήταν σαφές αν ο φύλακας βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή που παρασύρθηκε. Σύμφωνα με τον δίδυμο αδερφό του, ο οποίος παρακολουθούσε από κοντά τις έρευνες, ο 52χρονος είχε επικοινωνήσει με συνάδελφό του στις 5:30 το πρωί, λέγοντας πως έβρεχε πολύ και ότι ο χείμαρρος είχε φουσκώσει. Από εκείνη τη στιγμή, δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία, ενώ το κινητό του τηλέφωνο έκλεισε.

Η κακοκαιρία «Κασσάνδρα» άφησε πίσω της σοβαρές καταστροφές στα χωριά Στράτος και Ρίβιο της Αιτωλοακαρνανίας, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές.

Exit mobile version