Κατέθεσε υποψηφιότητα και ο Απ. Γκλέτσος και σχολίασε για τον Κασσελάκη: “Το παιδί δεν είχε κάνει ούτε θαλαμοφύλακας και εμείς τον κάναμε στρατηγό”

Κατέθεσε υποψηφιότητα και ο Απ. Γκλέτσος και σχολίασε για τον Κασσελάκη: "Το παιδί δεν είχε κάνει ούτε θαλαμοφύλακας και εμείς τον κάναμε στρατηγό"

Ο Απόστολος Γκλέτσος κατέθεσε 32 υπογραφές υποστήριξης για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και θα στείλει ηλεκτρονικά το αντίγραφο του Πόθεν Έσχες, το οποίο καταθέτει ως πρώην δήμαρχος. Το πρωί του Σαββάτου (4/10), ο κ. Γκλέτσος βρέθηκε στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, και ξεκίνησε την προσπάθειά του να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την παρουσία τους, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους που είστε σήμερα εδώ και ταλαιπωρείστε τόσες ώρες για να καλύψετε τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής». Αναφέρθηκε στη σημασία της διαδικασίας, τονίζοντας ότι λαμβάνονται κρίσιμες αποφάσεις για την Αριστερά και τη Δημοκρατία στην Ελλάδα. Όσον αφορά τη συνεδρίαση, δήλωσε πως ακόμη δεν έχει πλήρη συμπεράσματα, εκτός από ένα κείμενο με προτάσεις που σχετίζονται με τη γενικότερη γραμμή του κόμματος.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, ο κ. Γκλέτσος δήλωσε συγκινημένος, σημειώνοντας ότι μετά την πρώτη του ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή, κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές. Το βασικό στοίχημα, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να φέρουν τον κόσμο στις κάλπες την πρώτη Κυριακή, για να δείξουν ότι η Αριστερά είναι ακόμα εδώ, διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων απέναντι στη σημερινή κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Στέφανου Κασσελάκη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «εμείς φταίμε για την περίπτωση Κασσελάκη. Το παιδί δεν είχε κάνει ούτε θαλαμοφύλακας και εμείς τον κάναμε Στρατηγό».

Exit mobile version