Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: «Ναι» από τον Νίκο Ανδρουλάκη στην πρόταση του Χάρη Δούκα για ντιμπέιτ

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: «Ναι» από τον Νίκο Ανδρουλάκη στην πρόταση του Χάρη Δούκα για ντιμπέιτ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο Mega, δήλωσε ότι είναι θετικός για τη διεξαγωγή debate ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, όπου θα αναμετρηθεί με τον Χάρη Δούκα.

Αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής και τη συμμετοχή των πολιτών, ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος επικράτησε στον πρώτο γύρο, τόνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική ημέρα για τη Δημοκρατική Παράταξη, η οποία υπόσχεται αλλαγές και ανοδική πορεία.

Στη συνέντευξή του, έθεσε ως προτεραιότητα την ενότητα του κόμματος και την ενδυνάμωσή του ως βασικού αντιπάλου της Νέας Δημοκρατίας. «Οι πολίτες μας τίμησαν και θα επιλέξουν τώρα στον δεύτερο γύρο. Τα πράγματα έχουν πάρει μια ανοδική τροχιά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, χωρίς λαϊκισμούς», δήλωσε στην εκπομπή Live News του Mega. Πρόσθεσε πως «το μεγάλο στοίχημα είναι οι εθνικές εκλογές» και υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει πολιτική χωρίς ηθική».

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή των 300.000 πολιτών, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νούμερο, αναφέροντας πως «τα πήγαμε πολύ καλά στην προσέλευση και επί της διαδικασίας. Όλα πήγαν εύρυθμα και αυτό μας τιμά όλους».

Σχετικά με το μέλλον του κόμματος, υποσχέθηκε ότι «θα δείτε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ μετά την Κυριακή», τονίζοντας ότι, παρά τις δυσκολίες, δεσμεύεται για σημαντικές βελτιώσεις αν επανεκλεγεί στην ηγεσία του κόμματος.

Για τη μάχη της δεύτερης Κυριακής, ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι «θα πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε μέχρι σήμερα: σοβαρότητα, ήθος, πολιτικός πολιτισμός», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως «νικητής στο τέλος θα είναι το ΠΑΣΟΚ».

Επίσης, ανέφερε ότι οι συνυποψήφιοί του μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια να τεθεί το ΠΑΣΟΚ σε τροχιά αντάξια της Νέας Δημοκρατίας. Τέλος, υποσχέθηκε ότι, αν κερδίσει, θα εργαστεί σκληρά για να ανταποκριθεί το κόμμα στις προκλήσεις που έχει μπροστά του.

Exit mobile version