ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή για διαρροή του πόθεν έσχες του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή για διαρροή του πόθεν έσχες του

Εξώδικο προς την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, διαμαρτυρόμενος για διαρροή του πόθεν έσχες του, το οποίο είχε καταθέσει στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος.

Στο εξώδικο, ο κ. Κασσελάκης τονίζει, «Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω, η συγκεκριμένη διαρροή είναι εξαιρετικά σοβαρή και επιλεκτική, πραγματοποιήθηκε δε σε μη κατάλληλη χρονική στιγμή, καθώς δεν έχει δημοσιοποιηθεί η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου υποψηφίου, πριν καν υπάρξει έλεγχος και έγκριση. Δεδομένου ότι η διαρροή αυτή προήλθε προφανώς από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προχωρήσω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπική μου αξιοπρέπεια ως άτομο και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς και το κύρος του κόμματος και των μελών του».

Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης καλεί τα αρμόδια όργανα του κόμματος «να διεξαγάγουν άμεσα και κατεπείγουσα έρευνα για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή, διαφορετικά θα αναγκαστώ να ζητήσω να ανατεθεί η έρευνα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές».

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, πηγές του κόμματος ανέφεραν πως «δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ή ένδειξη ότι υπήρξε διαρροή από το κόμμα προς οποιαδήποτε πλευρά».

Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι τα σχετικά έγγραφα θα δημοσιοποιηθούν θεσμικά και συντεταγμένα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Exit mobile version