Ανάρτηση Μητσοτάκη για την Εθνική Ελλάδος: “Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής – Έδειξαν ότι είναι αθλητές και κυρίως άνθρωποι”

Ανάρτηση Μητσοτάκη για την Εθνική Ελλάδος: "Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής - Έδειξαν ότι είναι αθλητές και κυρίως άνθρωποι"

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας για τη σπουδαία νίκη τους στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι οι παίκτες της Εθνικής απέδειξαν πως, πέρα από αθλητές, είναι πάνω από όλα άνθρωποι, κατακτώντας μια νίκη που συνδύασε τα δάκρυα της θλίψης με εκείνα της υπερηφάνειας. «Το είχαν υποσχεθεί στον φίλο τους, Τζορτζ Μπάλντοκ, που χάθηκε τόσο άδικα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

«Ένας ξεχωριστός αγώνας, ένας μοναδικός θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης με αυτά της υπερηφάνειας. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου για τη νίκη τους επί της πανίσχυρης Αγγλίας. Έδειξαν ότι είναι αθλητές και κυρίως άνθρωποι. Γι’ αυτό και η προσπάθειά τους υπήρξε υπεράνθρωπη. Το είχαν υποσχεθεί στον φίλο τους Τζορτζ».

Exit mobile version