Μαρία Καρυστιανού στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρου για το έγκλημα στα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τους ανθρώπους μας παραμένει ελεύθερο»

Μαρία Καρυστιανού στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρου για το έγκλημα στα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τους ανθρώπους μας παραμένει ελεύθερο»

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023», Μαρία Καρυστιανού, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Καλλιμάρμαρο, λίγο πριν την εμφάνιση του Σωκράτη Μάλαμα στη συναυλία μνήμης.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε αυτή την εκδήλωση και ένα ηχηρό όχι, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα, νιώθουμε το ίδιο, καταλαβαίνουμε το ίδιο, επιθυμούμε το ίδιο, έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά, τους δικούς μας ανθρώπους, παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά», τόνισε αρχικά η κ. Καρυστιανού.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καλλιτέχνες και όλους όσους εργάστηκαν σκληρά. Η σημερινή εκδήλωση μνήμης έγινε με εθελοντική εργασία και πάθος, αφιερωμένη στους πολύ αγαπημένους μας, αλλά και σε εμάς που είμαστε εδώ, δυνατοί και αποφασισμένοι. Σήμερα, ακούγεται σίγουρα στους ουρανούς».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας, και αυτή η αγκαλιά θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τη δικαίωση και ακόμη παραπέρα. Ευχαριστούμε».

Exit mobile version