Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Για σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, προβλέπεται κυρίως αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο ανατολικό Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα χωρίς σημαντικές διακυμάνσεις, φτάνοντας τους 23 με 25 βαθμούς στα βόρεια και τους 25 με 28 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές.

Μακεδονία και Θράκη:
Ο καιρός αναμένεται κυρίως αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου, με τη δυτική Μακεδονία να είναι 3 με 4 βαθμούς ψυχρότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:
Κυρίως αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 έως 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα φτάσουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:
Ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αραιές νεφώσεις, που τοπικά θα πυκνώσουν, και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στη νότια Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 έως 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα φτάσουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες και Κρήτη:
Αναμένονται αραιές νεφώσεις με αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 έως 5 μποφόρ και τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη θα φτάσει τοπικά τους 28 βαθμούς.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα:
Κυρίως αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία:
Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική:
Αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 έως 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά τοπικά θα φτάσουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:
Σχεδόν αίθριος καιρός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version