Δήλωση Ανδρουλάκη: “Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω – Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι”

Δήλωση Ανδρουλάκη: "Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω – Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι"

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξασφάλισε την ανανέωση της θητείας του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικρατώντας στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών με ποσοστό 59,9% έναντι 40,1% του Χάρη Δούκα. Στην ομιλία του μετά τη νίκη, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι «τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ ανήκουν στο παρελθόν και τα καλύτερα είναι μπροστά μας». Συνεχάρη τους συνυποψηφίους του, τονίζοντας πως «σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι», και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τερματιστεί η κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ», τόνισε, προσθέτοντας πως από την επόμενη ημέρα όλοι θα προχωρήσουν ενωμένοι, ανεβάζοντας το Κίνημα ακόμη ψηλότερα. «Τα δύσκολα είναι πίσω μας, τα καλύτερα είναι μπροστά μας», δήλωσε ενώπιον των στελεχών και των μελών του κόμματος, που τον επευφημούσαν με ενθουσιασμό.

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως η πορεία του ΠΑΣΟΚ θα συνεχιστεί «χωρίς λαϊκισμό, με σοβαρότητα και αξιόπιστο πρόγραμμα», τονίζοντας ότι η πολιτική και η ηθική είναι έννοιες ταυτόσημες. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη μπορούν να ανατρέψουν τη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι το κόμμα έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στον ελληνικό λαό.

Αναφέρθηκε επίσης στις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία και υπογράμμισε ότι οι πολίτες περιμένουν από το ΠΑΣΟΚ να δώσει λύσεις στα πολιτικά αδιέξοδα του σήμερα. Τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει με αξιοπιστία, ενότητα και σοβαρότητα, παρουσιάζοντας προτάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Ευχαρίστησε τους συνυποψηφίους του, όπως τον Χάρη Δούκα, τον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Μιχάλη Κατρίνη και τη Νάντια Γιαννακοπούλου, τονίζοντας: «Με τη στάση τους έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ποιότητα στελεχών και πολιτική ωριμότητα . Θέλω και είμαι βέβαιος ότι θα είναι όλοι τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα, τα χρόνια που έρχονται», ανέφερε.«Μαζί μπορούμε να αναγεννήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να ενισχύσουμε τη δημόσια παιδεία, να θωρακίσουμε το εισόδημα και τα εργασιακά δικαιώματα, να διασφαλίσουμε φθηνή και αξιοπρεπή στέγαση, να κάνουμε την οικονομία μας πιο παραγωγική και πιο ανταγωνιστική»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη αναγέννησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την ενίσχυση της δημόσιας παιδείας, την προστασία του εισοδήματος και των εργασιακών δικαιωμάτων, καθώς και στη βελτίωση της οικονομικής ανταγωνιστικότητας της χώρας. Κλείνοντας, τόνισε ότι για να έρθουν οι απαραίτητες αλλαγές, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να επικρατήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές, και δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε προσπάθεια για αυτό.

Exit mobile version