ΗΠΑ: Συνελήφθη ένοπλος άνδρας κοντά σε συγκέντρωση του Τραμπ στην Καλιφόρνια

ΗΠΑ: Συνελήφθη ένοπλος άνδρας κοντά σε συγκέντρωση του Τραμπ στην Καλιφόρνια

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Κοατσέλα της Καλιφόρνια, όπου είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς βρέθηκε να κατέχει παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο και ένα γεμάτο πιστόλι, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ρίβερσαϊντ.

Ο 49χρονος Βέμ Μίλερ, από το Λας Βέγκας, εντοπίστηκε από βοηθούς του σερίφη σε ένα σημείο ελέγχου κοντά στη συγκέντρωση, όταν έφτασε με ένα μαύρο SUV. Ο άνδρας συνελήφθη και αργότερα κρατήθηκε σε τοπικό κέντρο κράτησης με κατηγορίες για παράνομη κατοχή γεμάτου πυροβόλου όπλου και μεγάλου γεμιστήρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, «το περιστατικό αυτό δεν επηρέασε την ασφάλεια του πρώην προέδρου Τραμπ ή των συμμετεχόντων στην εκδήλωση».

Το γραφείο του σερίφη δεν έδωσε άμεσα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις του Μίλερ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 2 Ιανουαρίου. Δεν υπήρξε άμεση αντίδραση από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ ούτε από τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, η οποία είναι αρμόδια για την προστασία των κορυφαίων υποψηφίων και αξιωματούχων.

Exit mobile version