Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Για σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα, με βόρειους ανέμους που θα πνέουν έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Τις βραδινές ώρες και νωρίς το πρωί, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ιδιαίτερα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο καιρός θα είναι κυρίως ηλιόλουστος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη σε συγκεκριμένες περιοχές, κυρίως στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα διαμορφωθεί ως εξής:

Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 4-5 μποφόρ, ενώ στα νότια τμήματα θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ, φτάνοντας τοπικά τα 5 μποφόρ στα βόρεια τμήματα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές κατευθύνσεις 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ η ορατότητα τη νύχτα και το πρωί θα είναι περιορισμένη σε ορισμένες περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, πνέοντας από μεταβλητές κατευθύνσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

Exit mobile version