Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτιαξε δικό του ιστότοπο και καλεί τους υποστηρικτές του για εγγραφή

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτιαξε δικό του ιστότοπο και καλεί τους υποστηρικτές του για εγγραφή

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Στέφανος Κασσελάκης, πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρότρυνε τους υποστηρικτές του να επισκεφθούν και να εγγραφούν στην προσωπική του πλατφόρμα, odikomassyriza.gr, πέρα από την εγγραφή τους στις Οργανώσεις Μελών (ΟΜ). Το κεντρικό σύνθημα της πλατφόρμας είναι «η φωνή μας είναι το Συνέδριο» και χρησιμοποιεί το hashtag «Είμαι εδώ», επιμένοντας στη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος.

Στη φόρμα εγγραφής της πλατφόρμας ζητούνται στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και διεύθυνση, ενώ υπάρχουν και δύο ερωτήσεις για το αν ο χρήστης είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και αν επιθυμεί να γίνει εθελοντής.

Ο κ. Κασσελάκης, παρά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να αποκλειστεί από την ηγεσία, αμφισβητεί τη νομιμότητα αυτής της απόφασης, τονίζοντας ότι «Οι ανακοινώσεις που βγαίνουν εναντίον μου είναι σοκαριστικές: “το θέμα είναι λήξαν”, “αμετάκλητες αποφάσεις”, ποιος βγάζει αυτές τις αποφάσεις, ποιος είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;».

Ενώ πρόσθεσε: «Αποδέχομαι την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για την καθαίρεσή μου, ωστόσο θα έπρεπε να παραμείνω πρόεδρος του κόμματος και να οδηγήσω το κόμμα στο Συνέδριο και στην εκλογή αρχηγού. Το έκτακτο Συνέδριο εγκρίνει τις υποψηφιότητες. Το επικείμενο Συνέδριο μπορεί να αποφασίσει ότι θέλει. Θα είμαστε εδώ μέχρι τέλους. Αυτή την στιγμή κανείς δεν είναι υποψήφιος, το Συνέδριο είναι το όργανο που εγκρίνει τις υποψηφιότητες. Θέλουν να με αποκλείσουν γιατί εφόσον είμαι υποψήφιος, η βάση θα εκφραστεί και δεν θα χάσω. Φοβούνται την οργή του κόσμου. Υπάρχει κύμα υπέρ μου που το βλέπουν στις οργανώσεις».

Απαντώντας σε ερωτήσεις για ενδεχόμενη ίδρυση νέου κόμματος, ο κ. Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι παραμένει πιστός στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το κόμμα. Επιπλέον, καταδίκασε οποιεσδήποτε επιθέσεις από υποστηρικτές του σε δημοσιογράφους, επισημαίνοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν εκφράζουν τις αξίες της Αριστεράς και της Δημοκρατίας.

Exit mobile version