Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ – Με περιοριστικούς όρους ελεύθεροι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι εφοριακοί και ο λογιστής

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ - Με περιοριστικούς όρους ελεύθεροι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι εφοριακοί και ο λογιστής

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ Κέρκυρας κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς φέρεται να είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται στην υπόθεση. Την ίδια στιγμή, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι εφοριακοί και ο λογιστής που επίσης κατηγορούνται στην ίδια υπόθεση.

Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν περιλαμβάνουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα, καθώς και εγγύηση που κυμαίνεται από 3.000 έως 30.000 ευρώ.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων διήρκεσαν συνολικά 16 ώρες, με τον υποδιευθυντή της ΔΟΥ Κέρκυρας να είναι ο πρώτος που απολογήθηκε για περισσότερο από τρεις ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Exit mobile version