Ηράκλειο: Ένταση και επεισόδια με ξυλοδαρμούς στο δικαστικό μέγαρο

Ηράκλειο: Ένταση και επεισόδια με ξυλοδαρμούς στο δικαστικό μέγαρο

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την Τετάρτη στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου μετά την αναβολή της εκδίκασης υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο κατηγορούμενος, ένας 39χρονος Αιγύπτιος, αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης, η οποία φέρεται να συνέβη το 2020. Καθόταν στο εδώλιο για την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της τότε ανήλικης. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2025 λόγω της απουσίας της μητέρας της παθούσας, που σήμερα είναι 20 ετών.

Η αναβολή της δίκης εξόργισε τη νεαρή γυναίκα, η οποία παρευρέθηκε στο δικαστήριο μαζί με τον 40χρονο πατριό της, επίσης Αιγύπτιο. Εμφανώς εκνευρισμένη, η 20χρονη επιτέθηκε στον κατηγορούμενο χτυπώντας τον στο πρόσωπο καθώς εκείνος έβγαινε από τη δικαστική αίθουσα. Ο πατριός της ακολούθησε και επιτέθηκε και αυτός στον κατηγορούμενο με κλωτσιές και μπουνιές.

Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ και της Δικαστικής Αστυνομίας, που βρίσκονταν στο ισόγειο του μεγάρου, παρενέβησαν για να σταματήσουν τη συμπλοκή και συνέλαβαν τόσο τη 20χρονη όσο και τον πατριό της.

Exit mobile version