Θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία: Σκοτώθηκε 45χρονος γιατρός στον δρόμο Δομοκού- Λαμίας

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία: Σκοτώθηκε 45χρονος γιατρός στον δρόμο Δομοκού- Λαμίας

Ένας 45χρονος γιατρός και πατέρας τεσσάρων παιδιών είναι το τρίτο θύμα που χάνει τη ζωή του κάτω από παρόμοιες συνθήκες στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού, κοντά στον κόμβο της Λαμίας.

Ο χειρουργός του νοσοκομείου Λαμίας είχε ολοκληρώσει τη βάρδιά του και κατευθυνόταν με τη μοτοσικλέτα του προς την εθνική οδό, φορώντας το κράνος του. Στον κόμβο της Λαμίας, ένα αγροτικό όχημα που οδηγούσε 82χρονος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα του 45χρονου να συγκρουστεί βίαια με το αγροτικό.

Λόγω της κατηφορικής κλίσης του δρόμου στο σημείο, ο 45χρονος δεν κατάφερε να αποφύγει το όχημα, και μετά τη σύγκρουση εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά.

Οι συνάδελφοί του στο νοσοκομείο της Λαμίας δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι λίγα λεπτά πριν τον είχαν αποχαιρετήσει, καθώς είχε μόλις ολοκληρώσει την εργασία του.

Το τραγικό αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δύο ακόμη θανάτους δικυκλιστών, που τα τελευταία τρία χρόνια σημειώθηκαν ακριβώς στο ίδιο σημείο και κάτω από τις ίδιες συνθήκες, με αυτοκίνητα που προσπαθούσαν να διασχίσουν κάθετα τον δρόμο Λαμίας-Δομοκού.

Exit mobile version