Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 23/10/2024

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 23/10/2024

Για σήμερα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ και τοπικά τα 7 μποφόρ.

Αναλυτικότερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί, η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί:

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο, οι άνεμοι αρχικά θα είναι ανατολικοί 3-4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3-4 μποφόρ και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, επίσης αίθριος καιρός με ανέμους που θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21-22 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version