Ο Ν. Ανδρουλάκης κατέθεσε μήνυση κατά του Ζαραλίκου τον Σεπτέμβριο – Την ανακοίνωσε την Δευτέρα ο ηθοποιός

Ο Ν. Ανδρουλάκης κατέθεσε μήνυση κατά του Ζαραλίκου τον Σεπτέμβριο – Την ανακοίνωσε την Δευτέρα ο ηθοποιός

Τον Σεπτέμβριο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, υπέβαλε μήνυση κατά του ηθοποιού και stand-up κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, με αφορμή διαδικτυακή ανάρτηση του τελευταίου, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (21/10).

Την είδηση της μήνυσης έκανε γνωστή ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος ανάρτησε το εξής σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Σε ποια χώρα αρχηγός κόμματος κάνει μήνυση σε ηθοποιό που κάνει σάτιρα, ενώ δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον… Κολομβία; Μ. Βρετανία; Νιγηρία; Live your myth in Greece?».

«Είναι ξεκάθαρο ότι η μήνυση κατατέθηκε εξαιτίας του άκρως προσβλητικού tweet και δεν έχει καμία σχέση με τη σάτιρα», υπογράμμισαν πηγές από το περιβάλλον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Η ανάρτηση που φαίνεται να προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη, οδηγώντας τον στην απόφαση να υποβάλει μήνυση κατά του Χριστόφορου Ζαραλίκου, δημοσιεύθηκε στις 15 Ιουνίου 2024. Το tweet έγραφε: «Νίκο @androulakisnick, έτσι και αλλιώς παρακολουθούμενος και εκβιαζόμενος. Πες μας, τουλάχιστον άξιζαν οι πουτ@ες ή για το τίποτα γαμηθ@κες; Σε στηρίζω και σε νιώθω σε κάθε περίπτωση».

Exit mobile version