Παιανία: Ιερέας διέκοψε γάμο για το προκλητικό ντύσιμο της κουμπάρας – «Πήγαινε ντύσου και έλα ξανά, εδώ δεν είναι πασαρέλα»

Παιανία: Ιερέας διέκοψε γάμο για το προκλητικό ντύσιμο της κουμπάρας - «Πήγαινε ντύσου και έλα ξανά, εδώ δεν είναι πασαρέλα»

Σε γάμο που πραγματοποιήθηκε στην Παιανία, ένας ιερέας ζήτησε από την κουμπάρα να αποχωρήσει από το μυστήριο, καθώς το ντύσιμό της τον «σκανδάλισε». Συγκεκριμένα, η 27χρονη γυναίκα έβγαλε την εσάρπα της, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η πλάτη και το ντεκολτέ της, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του ιερέα.

Όπως αναφέρει το ekklisiaonline, ο ιερέας σταμάτησε το μυστήριο στη μέση και έκανε αυστηρή παρατήρηση στην κουμπάρα μπροστά στα μάτια του έκπληκτου ζευγαριού, λέγοντας: «Πήγαινε ντύσου και έλα ξανά, εδώ δεν είναι πασαρέλα».

Τελικά, η 27χρονη αναγκάστηκε να συμμορφωθεί, ρίχνοντας ξανά επάνω της την εσάρπα, και το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά.

Ο ιερέας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», υπερασπίζοντας τη στάση του. «Επέπληξα τη νεαρή κοπέλα δια την άσεμνη αμφίεση της και εν συνεχεία αναγνώρισε το σφάλμα της και ήλθε αυτοβούλως και μπήκε κάτω από το πετραχήλι και εξομολογήθηκε και μετανόησε και της επέβαλα κανόνα».

Ο ιερέας επικαλέστηκε τον Απόστολο Παύλο, λέγοντας: «Ο Απόστολος Παύλος λέγει οι γυναίκες να προσεύχονται με αμφίεση σεμνή, στολίζοντας τον εαυτό τους με σεμνότητα και σωφροσύνη, όχι, με περίτεχνες κομμώσεις και χρυσά κοσμήματα ή μαργαριτάρια ή ενδύματα πολυτελή αλλά με ό,τι ταιριάζει στις γυναίκες που λένε ότι σέβονται το Θεό, δηλαδή με καλά έργα. Τα σώματα μας είναι οίκος του Θεού και οφείλουμε να τα σεβόμαστε».

Exit mobile version