Ασπρόπυργος: Συνελήφθησαν 4 άτομα που ξήλωναν και έκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα από σιδηροδρομικό δίκτυο

Ασπρόπυργος: Συνελήφθησαν 4 άτομα που ξήλωναν και έκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα από σιδηροδρομικό δίκτυο

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στην περιοχή του Ασπροπύργου τρεις άντρες ηλικίας 22, 26 και 39 ετών, καθώς και μια γυναίκα 37 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου για διακεκριμένες κλοπές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους, εντόπισαν κοντά σε σιδηροδρομικό δίκτυο, όπου εκτελούνταν εργασίες, ένα όχημα με δύο επιβαίνοντες. Το όχημα ήταν φορτωμένο με σιδερένια αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από το δίκτυο λίγο νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε κατά μήκος του δικτύου, οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλα δύο άτομα να αφαιρούν μεταλλικά αντικείμενα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και τα ακινητοποίησαν.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, συνελήφθη και ένας εργαζόμενος της εταιρείας υποστήριξης των τεχνικών εργασιών στις σιδηροδρομικές γραμμές. Ο συγκεκριμένος φέρεται να διευκόλυνε την αφαίρεση των μεταλλικών αντικειμένων έναντι αμοιβής, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Οργανισμού Συγκοινωνιών, ενώ κατασχέθηκαν και τα οχήματα που χρησιμοποιούνταν για τις μεταφορές.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Exit mobile version