Λάρισα: Τραγικός θάνατος 70χρονης στα Πλατανούλια – Την κατασπάραξε αγέλη σκύλων που φρόντιζε η οικογένειά της στην αυλή του σπιτιού της

Λάρισα: Τραγικός θάνατος 70χρονης στα Πλατανούλια – Την κατασπάραξε αγέλη σκύλων που φρόντιζε η οικογένειά της στην αυλή του σπιτιού της

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα στα Πλατανούλια Τυρνάβου, όταν μια γυναίκα, περίπου 70 ετών, έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο, αφού δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων που φρόντιζε η οικογένειά της.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στην αυλή του σπιτιού της άτυχης γυναίκας, όπου, για άγνωστο λόγο, περισσότεροι από 11 σκύλοι της επιτέθηκαν, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.

Οι γείτονες της γυναίκας άκουσαν τις κραυγές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να ανακόψουν την επίθεση των σκύλων. Δυστυχώς, η 70χρονη υπέκυψε στα τραύματά της πριν φτάσει η βοήθεια.

Το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου ειδοποιήθηκε αμέσως και έφτασε στο σημείο, όπου οι αστυνομικοί αντίκρυσαν την άτυχη γυναίκα νεκρή στην αυλή του σπιτιού της. Στη συνέχεια, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό της στο νοσοκομείο για να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στην προσαγωγή τουλάχιστον ενός ατόμου σχετικά με το συμβάν.

Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε έντονη θλίψη στην τοπική κοινωνία, αλλά και ανησυχία για τη συμπεριφορά των ζώων στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής, ενημερώθηκε άμεσα για το γεγονός και δήλωσε ότι συνεργείο του Δήμου θα αναλάβει την απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι, ώστε να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά και να καθησυχαστούν οι φόβοι των κατοίκων της περιοχής.

Exit mobile version