Χανιά: 13χρονo κορίτσι νοσηλεύεται σε ημικωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο  Χανίων λόγω οξείας μέθης

Χανιά: 13χρονo κορίτσι νοσηλεύεται σε ημικωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο  Χανίων λόγω οξείας μέθης

Σε ημικωματώδη κατάσταση βρέθηκε ένα κορίτσι ηλικίας μόλις 13 ετών στην αυλή μιας εκκλησίας στην περιοχή Λενταριανά, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το παιδί εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Γιώργο Μπέα, το κορίτσι διαγνώστηκε με οξεία μέθη και παραμένει υπό νοσηλεία στην Παιδιατρική Κλινική, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αλκοόλ προμηθεύτηκαν η 13χρονη και μια φίλη της από μίνι μάρκετ της περιοχής. Η περίπτωση αυτή έχει αυξήσει την ανησυχία στην Κρήτη, καθώς αυξάνονται τα περιστατικά ανηλίκων που καταλήγουν με μέθη λόγω της εύκολης πρόσβασης σε αλκοολούχα ποτά. Το ζήτημα προκαλεί έντονο προβληματισμό για την ανεξέλεγκτη πώληση αλκοόλ σε ανήλικους, εγείροντας ερωτήματα γύρω από την επάρκεια των ελέγχων στην περιοχή.

Σχετικά με την υπόθεση της 13χρονης, η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατανάλωσε τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Exit mobile version