Απίστευτη τραγωδία στα Χανιά: Κοριτσάκι 2 ετών πνίγηκε ενώ έτρωγε

Απίστευτη τραγωδία στα Χανιά: Κοριτσάκι 2 ετών πνίγηκε ενώ έτρωγε

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στα Χανιά, όπου ένα κοριτσάκι δύο ετών έχασε τη ζωή του από πνιγμό με τροφή, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Χανίων, το μικρό παιδί δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργου Μπέα, το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χωρίς αισθήσεις και χωρίς σφυγμό. Όπως περιέγραψε, «οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και εργάστηκαν αδιάκοπα για να το επαναφέρουν, όμως δυστυχώς το κοριτσάκι δεν άντεξε και κατέληξε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα».

Το περιστατικό συνέβη όταν το παιδί, ενώ έτρωγε, κατάπιε ένα μεγάλο κομμάτι τροφής που σφήνωσε στον λαιμό του, προκαλώντας του ασφυξία. Οι γονείς κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, που έφτασε σε σύντομο χρόνο, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειες διάσωσης δεν μπόρεσαν να σώσουν τη μικρή.

Στο μεταξύ, ένα άλλο περιστατικό σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στο νοσοκομείο Χανίων, όταν μεταφέρθηκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι με ανακοπή καρδιάς. Αυτή τη φορά, οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή, και, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, οργανώθηκε αεροδιακομιδή για να μεταφερθεί στο Ωνάσειο νοσοκομείο.

Exit mobile version