Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 28/10/2024

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 28/10/2024

Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις αναμένεται για σήμερα, 28η Οκτωβρίου, σε όλη τη χώρα. Σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Αναμένεται επίσης μικρή άνοδος στη θερμοκρασία, ιδιαίτερα στα ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Οι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα 4-5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο αναμένονται τοπικά εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά για σήμερα, Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024, προβλέπεται κυρίως αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις πιο αυξημένες στα δυτικά. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Στην Αττική, προβλέπεται κυρίως αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται αίθριος καιρός με κάποιες παροδικές νεφώσεις και πιθανή περιορισμένη ορατότητα τις νυχτερινές και πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, έως 2 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23-24 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version