Σοκ στον Βόλο: 40χρονος οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό του γυμνός με εγκαύματα φωνάζοντας «Βοήθεια, με έκαψαν» – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοκ στον Βόλο: 40χρονος οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό του γυμνός με εγκαύματα φωνάζοντας «Βοήθεια, με έκαψαν» - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Η τοπική κοινωνία σε Βόλο και Λάρισα είναι συγκλονισμένη από το μυστηριώδες περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26.10.2024) στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας, κοντά στο Βελεστίνο.

Πρωταγωνιστής του συμβάντος είναι ένας 40χρονος άνδρας από τη Λάρισα, ο οποίος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο του Βόλου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με σοβαρά εγκαύματα. Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, ενώ οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για τη σταθεροποίησή του.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα γεγονότα στο TheNewspaper.gr, λέγοντας ότι παρατήρησε ένα όχημα να την πλησιάζει από πίσω. «Το αυτοκίνητο ήρθε με ταχύτητα και μου έκλεισε τον δρόμο, σταματώντας μπροστά από το δικό μου», ανέφερε η γυναίκα. Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι ένας άνδρας, γύρω στα 40 και γυμνός, κατέβηκε από το αυτοκίνητο, φορώντας μόνο τα παπούτσια του. Ο άνδρας φώναζε: «Βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα», ζητώντας επίμονα νερό από τους παρευρισκόμενους. Οι μάρτυρες, όμως, δίστασαν να του το δώσουν, φοβούμενοι μήπως το νερό επιδεινώσει την κατάστασή του. Όπως πρόσθεσε η μάρτυρας, ο άνδρας είχε ανοικτά τα χέρια του από τον πόνο και δεν σταματούσε να φωνάζει.

Ένας άλλος μάρτυρας δήλωσε ότι είχε δει το όχημα του 40χρονου να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να κορνάρει καθώς προσέγγιζε τα ΣΕΑ Αερινού. Όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης, κάλεσε άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να προσφέρουν βοήθεια στον άνδρα, ο οποίος επαναλάμβανε μόνο ότι είχε καεί.

Ο 40χρονος, αφού βρέθηκε έξω από το όχημά του στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, διακομίστηκε αργά το απόγευμα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι πρώτες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι οδηγούσε σε κατάσταση πανικού, πιθανώς προσπαθώντας να φτάσει γρήγορα σε νοσοκομείο. Ωστόσο, όταν δεν μπορούσε πλέον να αντέξει τον πόνο, σταμάτησε και ζήτησε βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς.

Με την άφιξή του στο νοσοκομείο του Βόλου, ασθενοφόρο ανέλαβε τη διακομιδή του στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Μέσα στο αυτοκίνητό του του βρέθηκαν δύο βαλίτσες με ρούχα, όμως δεν έχουν εντοπιστεί στοιχεία που να ρίχνουν φως στην αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στον τραυματισμό του.

Exit mobile version