Hawaiian Airlines: πτήση εφιάλτης με 36 τραυματίες

Hawaiian Airlines: πτήση εφιάλτης με 36 τραυματίες

Ζωντανό εφιάλτη έζησαν οι επιβάτες της πτήσης HA35 της Hawaiian Airlines που εκτελούσε δρομολόγιο Φίνιξ-Χαβάη. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, στο αεροπλάνο υπήρξαν μεγάλες αναταράξεις, με αποτέλεσμα 36 επιβάτες (από τους συνολικά 278) να τραυματιστούν, με τους 11 να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Περίπου μισή ώρα πριν την προσγείωση, το αεροσκάφος άρχισε να τραντάζεται σε τέτοιο βαθμό, όπου επιβάτες τραυματίστηκαν στα τοιχώματα, ενώ ορισμένοι έχασαν τις αισθήσεις τους, όπως δήλωσε ο επικεφαλής των Ιατρικών Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης της Χονολουλού, Τζιμ Άιρλαντ.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία μόλις είχε επιστρέψει από την τουαλέτα, δεν πρόλαβε να προσδεθεί, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί και χτυπήσει… στην οροφή του αεροσκάφους!

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε προειδοποίηση για καταιγίδα στην περιοχή του Οάχου, απ’ όπου θα διερχόταν το αεροσκάφος, φαίνεται ότι η αεροπορική εταιρεία αγνόησε εντελώς τις προειδοποιήσεις και εκτέλεσε κανονικά το δρομολόγιο.

Με ανακοίνωση του COO της Hawaiian Airlines, Τζον Σνουκ, η αεροπορική Hawaiian Airlines δεν είχε ξαναζήσει παρόμοιο σκηνικό και χαρακτήρισε “μεμονωμένο” το περιστατικό.

Exit mobile version