Kαιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Kαιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Για σήμερα Κυριακή 12.2.2023 προβλέπεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Στα ανατολικά ηπειρωτικά το βράδυ θα σημειωθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές, ενώ στα ηπειρωτικά ορεινά αναμένονται ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ από το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα φθάσουν τοπικά στα 6 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, παρ’ όλα αυτά, στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός κατά τόπους ισχυρός. Η μεγαλύτερη τιμή της θα φτάσει στα δυτικά και νότια τους 13 με 15 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που από αργά το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και το βράδυ θα φθάσουν στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 (μείον 4) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version