Τροχαίο έξω από τη Βουλή με τον θάνατο του Ιάσονα: Ένοχος ο αστυνομικός οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη – Τρία χρόνια με αναστολή

Τροχαίο έξω από τη Βουλή με τον θάνατο του Ιάσονα: Ένοχος ο αστυνομικός οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη - Τρία χρόνια με αναστολή

Το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Ιάσονα, σε τροχαίο έξω από τη Βουλή.

Ο αστυνομικός παραβίασε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και χτύπησε τη μηχανή που οδηγούσε το θύμα, οδηγώντας τελικά στο θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος της Ντόρας Μπακογιάννη, σε ποινή τριών ετών με αναστολή για τον θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα του 2021. Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, όπως επίσης είχε εισηγηθεί και ο εισαγγελέας.

Τα μέλη της οικογένειας του Ιάσονα, κατά την ανακοίνωση της ποινής, άρχισαν να φωνάζουν μέσα στο δικαστήριο «το δίπλωμα, το δίπλωμα», καθώς δεν ακούστηκε καμία απόφαση σχετικά με την αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης από τον αστυνομικό. Η έδρα δεν έδειξε καμία ανταπόκριση.

Exit mobile version