Κατέληξε ο 57χρονος που είχε πέσει από το απορριμματοφόρο

Κατέληξε ο 57χρονος που είχε πέσει από το απορριμματοφόρο

Ο εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου στην Κρήτη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στις 9 Δεκεμβρίου 2022 στο κεφάλι, απεβίωσε το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου 2023 μετά από τρεις μήνες νοσηλείας στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Ο άτυχος άνθρωπος είχε πέσει από το “παταράκι” του απορριμματοφόρου στο δρόμο και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Στο περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 5:30 το πρωί στον Άγιο Ιωάννη, φέρεται να ενεπλάκη εν κινήσει το όχημα.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του εργαζόμενου στην καθαριότητα προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινότητα. Ο πρόεδρος εργαζομένων στην καθαριότητα, Μιχάλης Καρασάββας, είχε περιγράψει τότε το περιστατικό, καθώς είχε βρίσκεται εκείνη την ώρα στο σημείο. Επιπλέον, ανέφερε πως ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και ότι η μεταφορά του στο νοσοκομείο είχε γίνει πολύ γρήγορα.

Παρόλο που η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε αμέσως και έφτασε στο νοσοκομείο μέσα σε 10 λεπτά, η κατάστασή του δυστυχώς ήταν κρίσιμη και δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο Νέο Κοιμητήριο στο Ηράκλειο.

Exit mobile version