Ηράκλειο: Λυράρης βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι

Ηράκλειο: Λυράρης βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι

Τρομακτική είναι η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση ενός αγοριού μόλις 11 ετών, για τρία χρόνια. Ο ένοχος, ένας 66χρονος λυράρης που γνώριζε την οικογένεια του παιδιού, τον πλησίασε και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Επί τουλάχιστον τρία χρόνια, τον κακοποιούσε σεξουαλικά και το απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του αν μιλήσει.

Ο 66χρονος λυράρης ανέβαζε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες του ανήλικου για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες από διάφορες ομάδες. Είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ στα social media και στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με το ανήλικο ως “πρωταγωνιστή”, κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα. Επίσης, φέρεται να είχε κανονίσει με το ανήλικο να συναντηθεί με τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων είναι πολύ γνωστός γιατρός στην Κρήτη. Παρόλο που ο γιατρός έχει συναντηθεί με το ανήλικο, η πράξη του βιασμού δεν έχει ολοκληρωθεί και οι άλλοι δύο άνδρες που κατηγορούνται για το βιασμό δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση και έχουν κατασχεθεί δέκα κινητά, δύο κάρτες SIM και υπολογιστές για τη διερεύνηση του περαιτέρω. Οι γονείς του αγοριού δεν είχαν καμία υποψία για την κακοποίηση που υπέστη ο γιος τους.

Exit mobile version