Νέα τραγωδία στις ΗΠΑ: 28χρονη σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες σε σχολείο στο Νάσβιλ

Νέα τραγωδία στις ΗΠΑ: 28χρονη σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες σε σχολείο στο Νάσβιλ

Τη Δευτέρα, στο ιδιωτικό σχολείο στη Νάσβιλ του Τενεσί, τρία παιδιά και τρεις ενήλικοι έχασαν τη ζωή τους σε ένα τραγική περιστατικό που εξακολουθεί να παραμένει ασαφές. Οι λεπτομέρειες του περιστατικού έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για τη βία με όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση, η Όντρεϊ Χέιλ, 28 ετών, διεμφυλική, είχε καθαρό ποινικό μητρώο και σκοτώθηκε από αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν και έφθασαν στο σημείο άμεσα.

Η γυναίκα εισέβαλε στο χριστιανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα “The Covenant School” στην πρωτεύουσα του Τενεσί, ένοπλη με δύο τουφέκια εφόδου και πιστόλι, και πυροβόλησε την γυάλινη πόρτα για να μπει. Στη συνέχεια, πήγε στον πρώτο όροφο του σχολείου, όπου πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, ηλικίας 8 και 9 ετών, και τρία ενήλικα άτομα, ηλικίας 60 και 61 ετών. Ένα από τα ενήλικα θύματα ήταν η διευθύντρια του σχολείου, Κάθριν Κουνς.

Ο θάνατος της δράστριας επιβεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς που έφθασαν επιτόπου. Οι ακριβείς λεπτομέρειες της τραγωδίας είναι ακόμα αδιευκρίνιστες.

Exit mobile version