Βιασμός ανηλίκου στην Κρήτη: συγκλονίζουν τα λόγια του θύματος

Βιασμός ανηλίκου στην Κρήτη: συγκλονίζουν τα λόγια του θύματος

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της ιστορίας που αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο, όπου ένας 66χρονος άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά έναν 15χρονο για τρία ολόκληρα χρόνια. Ο νεαρός, που έχει πλέον δηλώσει ότι νιώθει λυτρωμένος, έκανε έκκληση για άλλα παιδιά που έχουν βρεθεί σε παρόμοιες θέσεις να μιλήσουν και να σπάσουν τη σιωπή τους.

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα! Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν»

Η μητέρα του αγοριού απαιτεί να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του δράστη για να προστατευθούν και άλλα παιδιά. Όπως αποκαλύπτεται, ο άνδρας πλησίασε τον 11χρονο παιδί από το 2018, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του και κακοποιώντας το σεξουαλικά από το 2020 έως και το 2023. Η απειλή του δράστη στο παιδί ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του, εάν μιλούσε, καθιστούσε ακόμη πιο δύσκολο το να διακοπεί η βία.

Το πρωτοφανές της υπόθεσης φαίνεται να είναι ο τρόπος που ο δράστης προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το παιδί, χρησιμοποιώντας το ως μέσο για να αποκομίσει οικονομικό όφελος. Η αστυνομία έχει ανακαλύψει περισσότερες από 500 φωτογραφίες και βίντεο που αποδεικνύουν τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. Ο 66χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του απαγγέλλονται, ωστόσο οι αρχές έχουν βρει αρκετά στοιχεία που συνδέουν τον δράστη με τα εγκλήματα που του απαγγέλλονται.

Το παιδί κατάφερε να αναζητήσει βοήθεια και να μιλήσει στους γονείς του μόλις πρόσφατα, μετά από μήνες συστηματικής κακοποίησης. Η οικογένειά του τον στήριξε σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα και βοήθησε στη σύλληψη του δράστη. Ωστόσο, η ψυχολογική του κατάσταση εξακολουθεί να είναι επηρεασμένη και θα χρειαστεί θεραπεία για την ανάρρωσή του.

Exit mobile version