Ανδρουλάκης: Είμαι και εγώ- όπως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί- υποψήφιος πρωθυπουργός

Ανδρουλάκης: Είμαι και εγώ- όπως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί- υποψήφιος πρωθυπουργός

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. δήλωσε έμμεσα ότι συμμετέχει και ο ίδιος στην κούρσα με τους Μητσοτάκη και Τσίπρα για την πρωθυπουργία. Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του κόμματός του σε κυβέρνηση συνεργασίας, αναφέρει ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι υποψήφιοι πρωθυπουργοί και ότι η νέα εποχή πρέπει να έχει προγραμματικές συνεργασίες και πρόσωπα που θα τις υλοποιήσουν.

Υποστηρίζει ότι έχει πλεονέκτημα από το γεγονός ότι δεν έχει κυβερνήσει και δεν έχει καταστρέψει τη χώρα, σε αντίθεση με τους άλλους υποψηφίους πρωθυπουργούς που, όπως υποστηρίζει, είναι επικίνδυνοι κυβερνήτες. Επιπλέον, δηλώνει ότι δεν θα υποδείξει το πρόσωπο για την κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμφωνηθεί μεταξύ των κομμάτων. Πάντως ανέφερε ότι «υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη, που πρωθυπουργός είναι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος».

Απάντησε όμως και στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος είχε αναφέρει από χθες ότι «εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται», λέγοντας ότι «το άτομο που το είπε αυτό, έχει ήδη διαγραφεί στο παρελθόν. Όλοι λειτουργούμε με κανόνες και με βάση την προοπτική της παράταξης».

Exit mobile version