Υπόθεση 12χρονης: Κατατέθηκε μήνυση για την επίθεση εναντίον της

Υπόθεση 12χρονης: Κατατέθηκε μήνυση για την επίθεση εναντίον της

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Το 12χρονο κορίτσι κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της θείας του, όπου διαμένει και ότι ο άγνωστος δράστης την απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο. Το κορίτσι ήταν μόνο του στο σπίτι όταν ο άνδρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, εισέβαλε στο σπίτι, την απείλησε και τη χτύπησε. Η 12χρονη και η θεία της κατήγγειλαν το γεγονός στο Α.Τ. της περιοχής που διαμένουν και κατατέθηκε μήνυση, ενώ προγραμματίστηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, καθώς το κορίτσι τραυματίστηκε στο χέρι. Η αστυνομία αφού έλαβε κατάθεση από τη νεαρή, διαβίβασε το υλικό στον αρμόδιο εισαγγελέα που αναμένεται να κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες. Από αυτό το επεισόδιο, προκύπτει το ερώτημα, που κληθεί να απαντήσει η αστυνομική έρευνα, είναι εάν υπάρχει κάποιος που θέλησε να τρομοκρατήσει την ανήλικη για να μην καταθέσει στις Αρχές σε βάρος του.

Σημειώνεται ότι το σπίτι όπου ζει η 12χρονη δεν φυλασσόταν από την αστυνομία, γεγονός στηλίτευσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον αρμόδιο υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο έθεσε το ερώτημα: «Δεν μπορείτε να προστατεύσετε ούτε το κοριτσάκι που έπεσε θύμα βιασμού και για την υπόθεση του οποίου δεσμευτήκατε τόσο εσείς όσο και ο κ. Μητσοτάκης να ρίξετε άπλετο φως;»

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το κορίτσι και η οικογένειά του έχουν δεχθεί απειλές, αλλά δεν είχε υπήρξε παρόμοια επίθεση στο παρελθόν.

Η δικηγόρος Αντωνία, σε δηλώσεις που έκανε για το θέμα έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ανέφερε ότι μαζί με την Ασπασία Ταραχοπούλου θα υποβάλουν πάλι αίτηση στην ανακρίτρια για να καταθέσει η 12χρονη νέα στοιχεία για την υπόθεση. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η ανακρίτρια είχε απορρίψει παρόμοια αίτηση της συνηγόρου Ασπασίας Ταραχοπούλου.

Η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης, μέσω του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα, υποστηρίζει ότι κάποιοι προσπαθούν να αναγκάσουν το θύμα βιασμών και μαστροπείας, να μη μιλάει.

Exit mobile version