Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με το περιπολικό

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με το περιπολικό

Ο αστυνομικός – μπόντι μπίλντερ, καθώς και ένας ειδικός φρουρός που υπηρετεί στο ίδιο τμήμα των νοτίων προαστίων, έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά την σύλληψή τους από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Από την ΕΛΑΣ εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Σε συνέχεια του από 09-04-2023 Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη Αστυφύλακα και Ειδικού Φρουρού για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού – επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος, ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.»

Ο 33χρονος αστυνομικός κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά από τον Οκτώβρη του προηγούμενου έτους, με τη βοήθεια ενός Έλληνα προμηθευτή που συνελήφθη επίσης. Οι δυο τους χρησιμοποιούσαν τα σπίτια τους ως αποθηκευτικούς χώρους και συνελήφθησαν μαζί με τους συνεργούς τους. Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη επίσης και ο ειδικός φρουρός για προμήθεια ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Συνολικά, έχουν συλληφθεί 6 άτομα και εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Exit mobile version