Στους «8» του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στους «8» του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Έλληνας αθλητής, ο οποίος κατέχει τη θέση του Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη, κατάφερε να επικρατήσει του Χιλιανού Νικολας Τζάρι με σκορ 6-3, 6-4 στη φάση των “16” του τουρνουά της κατηγορίας ATP 1000 που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο, σε έναν αγώνα διάρκειας περίπου μιάμιση ώρας. Ο Έλληνας αθλητής περιμένει τώρα να αντιμετωπίσει στη προημιτελική φάση τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ και τον Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα στους προημιτελικούς.

Η αναμέτρηση με τον Τζάρι ήταν αρκετά αμφίρροπη μέχρι το πέμπτο γκέιμ του πρώτου σετ, όπου ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει “break” στον αντίπαλό του και να προηγηθεί με 4-2. Στη συνέχεια, κατάφερε να διατηρήσει το σερβίς του και να κερδίσει το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ του αγώνα, και ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κατάφερε να “σπάσει” το σερβίς του αντιπάλου του, Τζάρι, και στη συνέχεια να διατηρήσει το δικό του σερβίς, και να προηγηθεί έτσι με 4-2. Μετά από αυτό το “break”, οι δύο αθλητές κράτησαν τα σερβίς τους, και έτσι ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει το δεύτερο σετ με 6-4.

Exit mobile version