Θεσσαλονίκη: Με ροντβάιλερ εκφόβιζε οδηγός αστυνομικούς που τον έλεγξαν

Θεσσαλονίκη: Με ροντβάιλερ εκφόβιζε οδηγός αστυνομικούς που τον έλεγξαν

Ένας 38χρονος οδηγός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποίησε τον σκύλο του, ένα ροτβάιλερ, για να απειλήσει αστυνομικούς που τον είχαν σταματήσει για έλεγχο επειδή κόρναρε επίμονα, έβριζε συνεχώς και έκανε άσεμνες χειρονομίες στους αστυνομικούς.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 30 Μαρτίου στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και ο 38χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των τριών αστυνομικών που υπηρετούσαν εκείνο το βράδυ, ο κατηγορούμενος έβγαλε από το πορτ μπαγκάζ του οχήματος ένα ροτβάιλερ και το έβαλε στη θέση του συνοδηγού χωρίς φίμωτρο, ενώ προκαλούσε τους αστυνομικούς να μπουν μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί, αισθάνθηκαν φόβο και ανησυχία, ενώ ο κατηγορούμενος συνέχιζε να τους απειλεί και τους βρίζει ακόμα και όταν μπόρεσαν να τον οδηγήσουν με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα.

Στην απολογία του ο δράστης υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του ήταν αποτέλεσμα παρενεργειών από μια φαρμακευτική αγωγή που είχε λάβει λίγες ώρες πριν το περιστατικό.

Exit mobile version