Ο καιρός σήμερα: Βροχές και μπόρες – μέχρι 21 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και μπόρες – μέχρι 21 βαθμούς η θερμοκρασία

Σήμερα Τρίτη (18.04.2023), ο καιρός θα είναι βροχερός σε πολλές περιοχές της χώρας με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στη δυτική Ελλάδα, την κεντρική Μακεδονία και κυρίως στα ηπειρωτικά, θα υπάρξουν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα βόρεια ορεινά, θα υπάρξουν ασθενείς χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με λίγες νεφώσεις, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα υπάρξουν τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα.

Σήμερα στην Αττική, αναμένεται να είναι συννεφιασμένος ο ουρανός με λίγες νεφώσεις και παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, μπορεί να παρουσιαστούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια της περιοχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ταχύτητα από 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται ότι θα παρουσιαστούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Προς το βράδυ, αναμένεται να εξασθενήσουν τα καιρικά φαινόμενα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί με ταχύτητα από 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version