Τσίπρας στην Κω: Ο Μητσοτάκης φοβάται το ντιμπέιτ και την απλή αναλογική

Τσίπρας στην Κω: Ο Μητσοτάκης φοβάται το ντιμπέιτ και την απλή αναλογική

Στην ομιλία του το βράδυ της Δευτέρας στην την Κω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, επανέλαβε βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, με αφορμή την αναφορά του πρωθυπουργού στην «παγίδα» της απλής αναλογικής, ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης καταγγέλλει την ισότιμη συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις και ανέφερε ότι: «Στις 21ης Μαΐου ό,τι ψηφίζεις στην κάλπη, βγαίνει στη Βουλή».

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε επίσης και το γεγονός ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης αρνείται να αντιμετωπίσει τον ίδιο σε μια τηλεμαχία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας σχολίασε : «Είπα πριν ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται πολύ και το δείχνει. Φοβάται τόσο που δεν τολμά να έρθει σε μια τηλεοπτική συζήτηση απέναντί μου ενώπιος ενωπίω. Τη μία λέει ότι το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας, την άλλη όμως αρνείται να έρθει να συγκριθούμε, να αναπτύξουμε τα επιχειρήματά μας. Κρύβεται, θέλει να δοξαστεί κρυπόμενος ή μάλλον λιβανιζόμενος από τους δημοσιογράφους της αρεσκείας του. Γιατί είναι κατανοητό να θέλει να κρυφτεί από μένα. Το καταλαβαίνω. Να κρύβεται όμως και από δημοσιογράφους; Να επιλέγει ποια παρουσιάστρια θα του πάρει συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς, μην και τον ρωτήσουν κάτι έξω από τα σκονάκια του; Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πρωθυπουργό, τόσο φοβισμένο».

Exit mobile version