Νεκρό βρέφος 10 μηνών – Αναζητείται η μητέρα

Νεκρό βρέφος 10 μηνών - Αναζητείται η μητέρα

Τραγικό γεγονός καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης, 11 Μαΐου, στη Δυτική Αχαΐα, καθώς ανακαλύφθηκε νεκρό ένα κοριτσάκι μόλις 10 μηνών. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, το βρέφος εντοπίστηκε δίχως τις αισθήσεις στα Σαγέικα, από τον πατριό του. Σοκαρισμένος ο άνδρας ειδοποίησε τις Αρχές προκειμένου να εντοπισθεί η μητέρα του άτυχου βρέφους που εγκαταλείφθηκε στη τύχη του.

Η Αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε για το συμβάν, προχώρησε σε άμεσες ενέργειες, ενώ εξακριβώνει την ταυτότητα της μητέρας του ανηλίκου, η οποία, όπως φαίνεται, βρίσκεται σε άλλη περιοχή και είναι αναζητούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit.gr, το βρέφος βρισκόταν υπό την φροντίδα της γιαγιάς και του παππού του, ενώ η μητέρα του φέρεται να βρίσκεται στο Άργος. Οι αρχές ενημερώθηκαν για τον τραγικό θάνατο του βρέφους και εκτιμούν ότι δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Παραμένει εκκρεμής η αναζήτηση της μητέρας του, ενώ οι αρχές ερευνούν περαιτέρω τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η τραγική αυτή είδηση σκιάζει την κοινότητα και προκαλεί βαθιά θλίψη. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από τις αρχές και ελπίζουμε ότι θα γίνει πλήρης διακριτική ανάλυση της υπόθεσης, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες και να δικαιωθεί η αλήθεια.

Exit mobile version