Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Οικονόμου

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Οικονόμου

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Οικονόμου, γνωστός και ως “Κίτσος”. Ο Χρήστος Οικονόμου ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε ως βουλευτής από το 1977 έως το 2000. Είχε διατελέσει επίσης ως υφυπουργός Υγείας το 1987 και συνέβαλε στην οργάνωση του ΕΣΥ.

Ο Χρήστος Οικονόμου ήταν ψυχίατρος και ιδιοκτήτης κλινικής στα Τρίκαλα. Μαζί με τη σύζυγό του Ρένα, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιώργο Οικονόμου και τη Βάσια. Ο γιός του, Γιώργος Οικονόμου, ακολούθησε τα βήματά του και εξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το trikalavoice.gr, η υγεία του Χρήστου Οικονόμου επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες ημέρες. Η Θάνατός του αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για τον πολιτικό χώρο και την κοινότητα των Τρικάλων.

Σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γιος του αναφέρει:

«Η Ρένα, η Βάσια, ο Μιχάλης, η Βασίλκα και εγώ με λύπη ανακοινώνουμε ότι έπειτα από 89 σπουδαία χρόνια, ο αγαπημένος μας Χρήστος πέθανε. Ο Χρήστος Οικονόμου ήταν ένας άνδρας υψηλού χαρακτήρα και ο καλύτερος πατέρας που ένας γιος ή μια κόρη μπορούσε να ζητήσει. Ολη η οικογένεια έχει βαθιά ευγνωμοσύνη για τη ζωή και την αγάπη που μας έδωσε.

Είμαστε, επίσης, ευγνώμονες για τη συμπόνοια εκείνων που τον φρόντιζαν και προσεύχονταν για τον πατέρα αλλά και για τα συλλυπητήρια των φίλων και συμπολιτών μας».

Exit mobile version