ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Μαραντζίδης αναλαμβάνει την προεκλογική καμπάνια

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νίκος Μαραντζίδης αναλαμβάνει την προεκλογική καμπάνια

Ο καθηγητής Νίκος Μαραντζίδης, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, συγγραφέας και αρθρογράφος, αναλαμβάνει τον ρόλο του υπεύθυνου σχεδιασμού της εκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο αυτού του ρόλου, αναλαμβάνει να παρακολουθεί τις μετρήσεις και να αναλύει τα δεδομένα που προκύπτουν, προτείνοντας στρατηγικές προεκλογικές κινήσεις ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Μαραντζίδης θα προσπαθήσει να φέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, συνεργαζόμενος με τα υπόλοιπα στελέχη και πολιτικούς της παράταξης για την επίτευξη ενός επιτυχημένου αποτελέσματος στις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαραντζίδης θα ξεκινήσει τη συμμετοχή του στον πρωινό καφέ από την επόμενη Τρίτη. Θα παρακολουθεί τις μετρήσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία PRORATA και θα εξετάζει τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις αναλύσεις και τα focus groups. Επιπλέον, θα συμμετέχει στη σύνταξη προεκλογικών κινήσεων προς υλοποίηση. Ο κ. Μαραντζίδης, σε άρθρου του στην εφημερίδα “Καθημερινή”, έχει υπογραμμίσει την κοινωνική ανάγκη για τη συνέχιση της παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάκτηση ενός πρωταγωνιστικού ρόλου.

Exit mobile version