Κύπελο Αγγλίας: Το πήρε η Σίτι και πάει για το τρέμπλ

Κύπελο Αγγλίας: Το πήρε η Σίτι και πάει για το τρέμπλ

Στον τελικό του Κυπέλου Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1, χάρη στα εκπληκτικά γκολ του Ιλκάι Γκουντογκάν. Αυτή ήταν η 7η κατάκτηση του Κυπέλλου για την Σίτι, η οποία πλέον στρέφει την προσοχή της στον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Ίντερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ από τον Γκουντογκάν στα 12 δευτερόλεπτα του αγώνα, προσφέροντας τον γρηγορότερο σκορ στην ιστορία των τελικών. Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με πέναλτι από τον Μπρούνο στο 33′, αλλά η Σίτι κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 51′ με γκολ του Γκουντογκάν.

Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τη Σίτι να έχει ελαφρά υπεροχή. Η Γιουνάιτεντ είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά η κεφαλιά του ΜακΤόμινεϊ από κοντά σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγκα, Γουόκερ (90+5’ Λαπόρτ), Στόουνς, Ντίας, Ακάντζι, Γκιντογκάν, Γκρίλις (89’ Ακέ), Ντε Μπρόινε (62’ Φόντεν), Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σο, Βαράν, Λίντελεφ (82’ ΜακΤόμινεϊ), Γουάν Μπισάκα, Έρικσεν (62’ Γκαρνάτσο), Κασεμίρο, Φρεντ, Φερνάντες, Σάντσο (78’ Βέγκχορστ), Ράσφορντ.

Exit mobile version