Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 3/2/2024

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 3/2/2024

Σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κινηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι έως έξι μποφόρ.

Συγκεκριμένα, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ βροχές αναμένονται στη Χαλκιδική, στις Σποράδες, στην Εύβοια και στην Ανατολική Στερεά έως το μεσημέρι. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα για σποραδικές βροχές στην Πελοπόννησο μετά το απόγευμα. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά μέρη θα είναι τοπικά περιορισμένη νωρίς το πρωί και προς το τέλος της ημέρας.

Οι θερμοκρασίες αναμένεται να κυμανθούν ως εξής:

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα στο Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε δυτικούς 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα στραφούν από τις πρώτες βραδινές ώρες σε δυτικούς 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.

Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, κυρίως στα βόρεια του νομού, έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, αλλά μετά το απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης, αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version