Δικαστική απόφαση: Ισόβια στην Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Δικαστική απόφαση: Ισόβια στην Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη.

Προηγουμένως, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας εξέδωσε ομόφωνη απόφαση ενοχής κατά της Πισπιρίγκου, μετά από μια μαραθώνια ακροαματική διαδικασία που διήρκησε περίπου 16 μήνες. Σύμφωνα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, η 35χρονη μητέρα από την Πάτρα, επιχείρησε αρχικά να αφαιρέσει τη ζωή της κόρης της πρώτη φορά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας με αποτέλεσμα το παιδί να καταστεί τετραπληγικό.

Επίσης, το δικαστήριο αναγνώρισε την ενοχή της για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που προσπάθησε να διαπράξει στο παιδί της στις 11 Απριλίου 2021.

Τέλος, το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τα αιτήματα της κατηγορούμενης για περαιτέρω εξετάσεις και διαδικαστικά ζητήματα. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η πρόεδρος του δικαστηρίου ενημέρωσε την κατηγορούμενη ότι έχει το δικαίωμα να κάνει έφεση, με την Πισπιρίγκου να απαντά ότι έχει ήδη καταθέσει έφεση.

Exit mobile version