Παραιτήθηκαν οι Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος μετά το ραντεβού με τον Β. Μαρινάκη – Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές από τον πρωθυπουργό

Παραιτήθηκαν οι Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος μετά το ραντεβού με τον Β. Μαρινάκη - Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές από τον πρωθυπουργό

Ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίες έγιναν αποδεκτές.

Οι παραιτήσεις έγιναν μετά τον θόρυβο που προέκυψε από τις πληροφορίες για συνάντηση των δύο υπουργών με τον επιχειρηματία και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη. Μια συνάντηση που αρχικά διαψεύστηκε από τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, ενώ την επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Η επίμαχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη δημοσίευση από την εφημερίδα του Β. Μαρινάκη, “Το Βήμα”, ηχητικού μοντάζ μετά το έγκλημα στα Τέμπη, αποκάλυψη που προκάλεσε έντονη αντίδραση στο Μαξίμου.

Πηγές από το Μαξίμου σχολίασαν ότι η παρουσία τους σε μια κοινωνική εκδήλωση “έστειλε το λάθος μήνυμα”.

Από την πλευρά του, το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε: “Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Οι αναγκαστικές ‘παραιτήσεις’ των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της ΝΔ έχει βουτηχτεί. Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου. Καλή τύχη στους επόμενους…”.

Exit mobile version