Ζάκυνθος: μητέρα κακοποιούσε τα δυο ανήλικα παιδιά της επί τρία χρόνια

Ζάκυνθος: μητέρα κακοποιούσε τα δυο ανήλικα παιδιά της επί τρία χρόνια

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα βλέπει το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνίστρια μια μητέρα εγκληματία από τη Ζάκυνθο. Την απόλυτη φρίκη ζούσαν τα δυο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12 και 9 ετών, στα χέρια της μητέρας τους, τα οποία κακοποιούσε επί τρία χρόνια.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε από το σημείωμα που άφησε πίσω ο πατέρας τους. Ο 49χρονος πατέρας, λίγες ημέρες προηγουμένως, στον Άγιο Δημήτριο, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο και έδωσε τέλος στη ζωή του. Το σημείωμα που άφησε πίσω του ξεσκέπαζε την κόλαση που ζούσαν καθημερινά τα παιδιά του.

Τα δυο παιδιά κατάφεραν να το σκάσουν από το σπίτι της 49χρονης μητέρας τους και να ζητήσουν βοήθεια από το σπίτι της γειτόνισσας. Η γυναίκα στην οποία απευθύνθηκαν για βοήθεια, ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία, η οποία συνέλαβε άμεσα την 49χρονη μητέρα.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου όπου, μετά από εξέταση ιατρών, διαπιστώθηκαν βαριά σημάδια κακοποίησης σε όλο τους το σώμα. Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την φροντίδα των δύο ανηλίκων θυμάτων.

Το Α.Τ. Αλυκών διεξάγει έρευνα για το περιστατικό παιδικής κακοποίησης ανηλίκων και ενδοοικογενειακής βίας. Η 49χρονη μητέρα αναμένεται σύντομα να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Exit mobile version