Κατήγγειλε ψευδώς τον πρώην της για τον αποξενώσει από το παιδί τους

Κατήγγειλε ψευδώς τον πρώην της για τον αποξενώσει από το παιδί τους

Ακόμα μια υπόθεση ψευδούς καταγγελίας προκάλεσε αίσθηση στην κοινωνία του Βόλου. Ο άνδρας κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγό του ότι προσέγγισε το παιδί τους επιδεικνύοντάς τα γεννητικά του όργανα. Ο άνδρας κατηγορήθηκε από την πλέον πρώην σύζυγό του για ενδοοικογενειακή προσβολή λόγω και έργω της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 13χρονου, σήμερα, αγοριού.

Μετά από έναν δικαστικό Γολγοθά που διήρκησε 2 χρόνια, ο άνδρας κρίθηκε αθώος, χτες Τετάρτη 10 Απριλίου. Η δε μητέρα καταδικάστηκε σε δυο χρόνια με αναστολή για το διασυρμό του 48χρονου και τη ψευδή καταγγελία για βιασμό. Κίνητρο της γυναίκας φαίνεται να είναι η πλήρης γονεϊκή αποξένωση του πατέρα από το παιδί του.

Εντύπωση προκαλεί ότι, παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο απέρριψε τους ψευδείς ισχυρισμούς της γυναίκας και την καταδίκασε σε 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολή, η ίδια μέχρι σήμερα διατηρεί την επιμέλεια του 13χρονου παιδιού.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν η γυναίκα κατηγόρησε ψευδώς τον 48χρονο ότι πλησίασε το παιδί γυμνός από τη μέση και κάτω και ότι δήθεν είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα στον τότε 6χρονο γιο τους, ενώ παράλληλα ζήτησε από το παιδί να τον αγγίξει. Σύμφωνα με τη γυναίκα, το ανήλικο παιδί τους της εκμυστηρεύτηκε το δήθεν περιστατικό, το χρονικό διάστημα που διέμεναν όλοι μαζί στην οικογενειακή κατοικία.

Η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία μετά από 3,5 χρόνια από το υποτιθέμενο περιστατικό.

Ο πατέρας του παιδιού είχε ήδη οδηγηθεί από το 2022 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγος εναντίον του. Τόσο το 2022, όσο και χθες το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του, αναδεικνύοντας με επιχειρήματα την παγίδα που έστησε εις βάρος του.

Exit mobile version