Βόλος: οι ιατροδικαστικές εξετάσεις διαψεύδουν τους ισχυρισμούς περί βιασμού του 4χρονου

Βόλος: οι ιατροδικαστικές εξετάσεις διαψεύδουν τους ισχυρισμούς περί βιασμού του 4χρονου

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2024, με την Ελληνική Αστυνομία να διεξάγει αναλυτική έρευνα για τον υποτιθέμενο βιασμό ενός 4χρονου στο Βόλο. Τονίζεται ότι οι δυο γονείς του παιδιού είναι σε διάσταση και επί του παρόντος βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου

Το χρονικό της υπόθεσης

Καθώς οι γονείς του 4χρονου παιδιού βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου, το ανήλικο παιδί, με δικαστική απόφαση, διατηρεί σχέσεις και με τους δυο γονείς, ενώ παράλληλα μοιράζεται αρκετό χρόνο με τον πατέρα του. Η δικαστική απόφαση ορίζει χώρο διαμονής την οικία της μητέρας.

Ωστόσο, η 41χρονη μητέρα προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία, μηνύοντας τον πατέρα του πρώην συντρόφου της (τον παππού του 4χρονου παιδιού) για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του γιου της. Συγκεκριμένα, καταγγέλει πως το παιδί της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο του τον παππού. Ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική κακοποίηση διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο σπίτι, στο οποίο διαμένουν ο πατέρας του παιδιού με τους γονείς του.

Την υπόθεση έχει επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία μετά από Εισαγγελική παραγγελία, με σκοπό να διερευνηθούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης. Ο 66χρονος παππούς του παιδιού κλήθηκε άμεσα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος σε ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτος για την τέλεση σεξουαλικών εγκλημάτων.

Ο 66χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πράξεις κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση. Για την υπόθεση έχουν καταθέσει τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα και μια φίλη της.

Η ιατροδικαστική εξέταση διαψεύδει τους ισχυρισμούς

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν πως δεν υπήρξε κανένα σημάδι βιασμού, εκδορές, εκχυμώσεις ή οποιοδήποτε στοιχείο το οποίο να παραπέμπει σε σεξουαλική κακοποίηση ή βιασμό του ανηλίκου.

Ο 66χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες και κάνει λόγο για εκδικητική συμπεριφορά της 41χρονης προς την οικογένεια του πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προανάκριση ολοκληρώνεται εντός των επόμενων ημερών και ο Εισαγγελέας, έχοντας όλο το υλικό στη διάθεσή του, θα αποφανθεί αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί στο δικαστήριο ή όχι

Exit mobile version